При голям интерес се проведе представянето на България в Сицилия

При голям интерес се проведе представянето на България в Сицилия

03 Октомври 2017,

При голям интерес се проведе представянето на България в Сицилия

IMG-20170929-WA0012

По покана на CNA /Националната конфедерация на занаятчиите/, Глобал Бизнес Груп, се срещна с МСП, от Катаня, Рагуза и Сиракуза. Джузепе Де Франческо и Стефан Тодоров, съпровождани от регионалния партньор Джузепе Джорджани, представиха предимствата и възможностите за “интернационализация в България”.

Публичната инициатива проведена в обхвата на трите сицилиански града, показа голям интерес с активно включване от страна на участниците, въпроси и исканията за изясняване. Няколко предприемачи са заявили интерес за териториално намерение към CNA за организиране на посещение в България и директно оценяване на потенциала на страната. По време на посещението в Рагуза, Де Франческо, Тодоров и Джорджани присъстваха на откриването на 43то издание FAM (Средиземноморски агро бизнес панаир), популярно събитие насочено към операторите в сектора на храни и животни.

IMG-20170929-WA0000

В тази връзка, те се срещнаха с местните и регионалните власти, с които споделиха възможността за създаване на важни взаимодействия между Сицилия и България.

Очаквайте подробности!