За нас

Нашата цел е Вашият просперитет!

Global Business Group предлага комплексни решения и услуги за компании, които възнамеряват да развиват бизнеса си на международно ниво.

Глобализацията на пазара, икономиката и търговските връзки имат специфични изисквания към компаниите, които имат за цел да развиват бизнеса си. Основни изисквания предполагат адекватна, постоянна и актуална информация за инвестиционни възможности в чужбина.
Процесът на интернационализация се състои от два фактора: специфични за пазара знания и обобщени знания от международното функциониране. Страната предлага големи възможности за частично или изцяло преместване на производствения процес в България, създаване на нова компания, възможности за инвестиции в недвижими имоти, други ресурси и “как се прави”.
Инвестициите отвъд националните граници изискват контакти и сътрудничество между различните култури в рамките на различни правила и закони.

Глобал Бизнес Груп има много клиенти, от различни страни и сектори:

Текстилна индустрия

Строителство и недвижими имоти

Механика и металургия

Хранително-вкусова промишленост
 

Селско стопанство

Индустриални инсталации

Електроника
 

Растителни масла, използвани за хранителни и енергийни цели

Транспорт
 

Услуги

Нашият Екип

Ние сме екип от консултанти с интердисциплинарно обучение и значим професионален опит на международно ниво. Всеки от нас притежава умения в специфична област, но ние винаги работим в екип, за да предложим интегрирана и ефикасна услуга.
Ние всички сме насочени към удовлетвореността на клиентите, фокусирайки се върху реализиране на запитванията и специфичните изисквания.

Работим самостоятелно или чрез мрежа от външни доверени специалисти.

Доверието се гради с години!

Нашите Партньори

Нашата основна цел е удовлетвореността на клиентите ни. Ето защо, когато нямаме възможност да ги подпомогнем директно, ние се обръщаме към нашите сериозни и надеждни партньори, подбрани в годините.

Ние също така вярваме, че бизнес асоциациите са важен инструмент за насърчаване и гарантиране на етиката в отношенията  със  заинтересованите страни и за осигуряване постигането на резултати. Ето защо от няколко години ние сме част от важни сдружения  като Confindustria Bulgaria.

Свържете се с нас

Данни за Контакт

За да се свържете с нас използвайте контактната форма или на адрес:

ул. Княз Александър I Батенберг № 42, 4000 Пловдив

Джузепе Де Франческо
Тел: +359 889 315 660
defrancesco@globgroup.net

Стефан Тодоров
Тел: +359 897 887 988
todorov@globgroup.net

Силвия Топчиева
Тел: +359 893 668 122
topchieva@globgroup.net

Красимира Демерджиева
Тел:+359 897 089 810
demerdzhieva@globgroup.net

Пиетро Луиджи Гиa
Тел: +359 898 610 066
impexgroup@impexgroup.net

Марко Гиa
Тел: +39 349 341 7573
ghia@globgroup.net

Свържете се с нас

Пишете НиСъгласявам се, че доброволно изпращам своите данни.