Huawei представи последен модел селфи телефон P8

Huawei представи последен модел селфи телефон P8

Китайският телефонен гигант Huawei представи на церемония в София своя последен модел смартфон.

P8 е най-новата перла в семейството на серията P на Huawei. Едно от най-впечатляващите неща в него е възможността за създаването на перфектното селфи. Телефонът има размери 144,9 мм дължина, 72,1 мм ширина. Неговата дебелина е 6,4 и тежи само 144 грама. Той има 5,2 инчов екран, 2 гигахерцов процесор, 3 гигабайта RAM и 13 мегапикселова основна камера и 8 мегапикселова допълнителна. Корпусът на телефонът е метален, направен от алуминий. Операционната система е Андроид 5,0.

В новата версия Р8 създателите са добавили нови елементи, които подобряват свързаността, предоставяйки възможност за улавяне на най-силния сигнал, роуминг или безжичен интернет. Що се отнася до възможностите на камерата в режима „режисьор“, той предоставя на потребителите възможността да заснемат желаното изображение от различни ъгли и впоследствие да ги комбинират по тяхно желание. Телефонът позволява и на собственика му да си поиграе със светлината с опцията „рисуване с лъчи“.

Черешката на тортата обаче е възможността за „перфектно селфи“. Тя предлага на потребителите при заснемане на групова снимка да бъде разпознат самия й автор. Друга отличителна черта за новия модел смартфон е свързана със заснемането на видео. Потребителят може да направи клип на бавно-променящи се сцени като изгрев, залез или градски пейзаж.

Източник: Sofia Media News

Huwei in Bulgaria